ronaldo dresovi Posljednja, u nedjelju, bila je

ronaldo dresovi Posljednja, u nedjelju, bila je možda najbolja u nizu, jer su se Crveni vragovi podigli iz svoje nedavne letargije i završili Cityjev pobjednički niz od 21 utakmice u velikom stilu, pobjedivši 2-0 na stadionu Etihad rezultatom za koji je malo vjerojatno da će ponovno pokrenuti njihov vlastitu ponudu za naslov, ponovno dokazuje da kada Solskjaer to učini kako treba, mogu pobijediti svakog protivnika.

Ako je Unitedu nedostajalo ideja u uzastopnim remijem bez golova s ​​Chelseajem i Crystal Palaceom u proteklih sedam dana, onda su željeli osigurati da se ovdje ne ponovi, jureći iz zamki i izborivši jedanaesterac nakon samo 35 sekundi dok je Gabriel Jesus spotaknuo Anthonyja Martiala unutar kutije.

Bruno Fernandes je postigao svoj 16. gol ove sezone, au prvih pet minuta Luke Shaw je trebao povisiti na 2-0, samo dres mbappe da bi pucao ravno u Edersona kada je bio dobro postavljen.

Nakon što je prvi put u 20 utakmica pao u zaostatku, City je izgledao šokirano, radeći nekarakteristične pogreške u posjedu i izvan njega, s uobičajenim talismanom Kevinom De Bruyneom koji je posebno kriv za davanje lopte.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *