nogometni dresovi za djecu Tite je također više puta

nogometni dresovi za djecu Tite je također više puta isprobao Coutinha u ulozi središnjeg veznog reda, djelujući na sličnoj funkciji razigravanja kao i standardni starter Renato Augusto. Donese li tu odluku u slučaju da ostane bez Neymara, Douglas Costa bi se mogao vratiti lijevo, ili čak Taison.

“Tim mora biti spreman za razne situacije u igri,§ rekao je Tite u svibnju kada je bio bez Neymara na utakmicama Brasil Global Toura protiv Australije i Argentine. ※Bez obzira pobjeđujemo, gubimo ili remiziramo, moramo biti spreman prilagoditi se i ne utonuti u zonu komfora.§

Dok je &Neymardependencia* postala poštapalica pod prethodnim izbornikom, to se sigurno ne identificira kao definirajuća karakteristika Titeovog Brazila.

Brojni drugi igrači pojačali su se nogometni dres za djecu kako bi napravili razliku, uključujući Paulinha, Gabriela Jesusa, Coutinha i Williana.

Budući da se još uvijek ne zna točan stupanj Neymarove ozljede, Tite će ponovno razmišljati o tome kako pristupiti prijateljskim utakmicama Marcha bez svoje desetke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *