nogometni dresovi za ekipe “Real Madrid je klub

nogometni dresovi za ekipe “Real Madrid je klub koji ne čeka nikoga,” rekao je za AS. “Svaki igrač u momčadi je dovoljno dobar da zauzme tvoje mjesto i tako da će onaj tko ne igra na potrebnoj razini biti zaostao.”

Isco je zatim otišao na svoj osobni Twitter račun kako bi odgovorio na komentar, rekavši da se slaže s općim stavom De la Reda, ali da ne dobiva iste šanse kao njegovi suigrači.

Uz to, Isco je također obećao da će se nastaviti boriti kako bi se mogao dokazati ako mu se ta prilika ukaže.

Totalmente de acuerdo con De la Red,pero cuando no gozas de las misma oportunidades que tus compa?eros la cosa cambia… aún así sigo trabajando y luchando mucho a la espera de ellas! Živio Madrid!!?

— ISCO ALARCON (@isco_alarcon) 7. veljače 2019
“U potpunosti se slažem s De la Redom, ali kada ne dobivate iste prilike kao vaši suigrači, to mijenja stvari…”, napisao je Isco. “Unatoč tome, nastavljam naporno raditi i boriti se za trenutak kada te prilike stignu! Živio Madrid!!”.

Nakon što je prošlog vikenda dobio trominutnu igru protiv Deportivo Alavesa u La Ligi, Isco je bio neiskorištena zamjena u 1-1 remiju protiv Barcelone u prvoj utakmici polufinala Kupa kralja.

Natrpan popis utakmica čeka klub u sljedećem tjednu, počevši od subotnjeg derbija s Atleticom, nakon čega slijedi jeftini dresovi prva utakmica Lige prvaka protiv Ajaxa i konačno Ligaški okršaj protiv Girone sljedeće nedjelje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *