nogometni dresovi za klubove Robert Pires vjeruje da

nogometni dresovi za klubove Robert Pires vjeruje da će utrka za naslov u Premier ligi biti gotova ako Chelsea u subotu pobijedi Arsenal na Stamford Bridgeu.

Wenger: Dvaput sam pokušao potpisati s Kanteom

Lideri lige Antonia Contea ulaze u utakmicu s devet bodova prednosti na vrhu tablice, izgubivši samo tri puta do sada ove sezone.

Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Jedan od tih poraza nanio je Arsenal na Emiratesu, u pobjedi od 3-0 još u rujnu, ali poraz u subotu bi Gunnersima zaostao 12 bodova za Bluesima.

Taj bi se jaz pokazao nepremostivim, prema Piresu, koji smatra da bi pobjeda bila dovoljna da Chelsea nastavi i osvoji naslov u Conteovoj prvoj sezoni u engleskom nogometu.

“Ako Chelsea pobijedi Arsenal, onda mislim da je Premier liga gotova”, rekao je bivši Arsenalov čovjek za Omnisport. “Da, jer je Chelsea četiri mjeseca igrao jako dobro.

Chelseajev Costa osuđuje nove veze s Kinom

“Oni su jako dobra momčad, vrlo kompaktna. Imaju inteligentnu filozofiju.

“Igraju zajedno, mijenjaju momčad dresovi prodaja pod Antoniom Conteom jer sada igraju s tri braniča, očito novi nogomet, nova generacija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *