dječji nogometni dres barcelona Sadio Mane postigao

dječji nogometni dres barcelona Sadio Mane postigao je novi rekord Liverpoola postigavši dva zgoditka u pobjedi Lige prvaka od 3-1 protiv Bayern Münchena u srijedu na Allianz Areni.

Mane je otvorio gol u 26. minuti lijepim šutem i završnicom nakon što je okrenuo loptu od Manuela Neuera, prije nego što je glavom u 84. minuti zapečatio pobjedu.

Liverpool je prošao pored Bayerna u četvrtfinale pobjedom, stigavši do osmine finala s ukupnim rezultatom 3-1 nakon neriješenog rezultata u prvoj utakmici osmine finala.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Sa svoja dva pogotka, Mane je postao Liverpoolov vodeći gostujući strijelac svih vremena u slavnoj europskoj povijesti kluba.

7 – Sadio Mane sada je Liverpoolov najbolji strijelac u gostima u povijesti Europskog kupa/Lige prvaka. Ažuriraj. #BAYLIV https://t.co/OtTtNZKElJ

— OptaJoe (@OptaJoe) 13. ožujka 2019
Mane je u utakmicu ušao s jednim golom nogometducan.com zaostatka za Stevenom Gerrardom i Robertom Firminom, ali je utakmicu završio s ukupno sedam golova u gostima u Europi i rekordom za sebe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *