dresovi za decu mbappe Različita su mjesta za

dresovi za decu mbappe Različita su mjesta za slijetanje pobjednika Svjetskog kupa, od Manchester Uniteda do Paris Saint-Germaina, s tim da je u 34-godišnjem braniču ostalo još dosta nogometa.

Imajući to na umu i nakon što je napravio skupe pogreške u nedavnoj prošlosti, Valdano vjeruje da će Real vezati svog dugogodišnjeg klupskog kapetana novim uvjetima.

Bivši igrač i trener Blancosa rekao je za El Transistor: “Na kraju će obnoviti ugovor s Real Madridom. Bila bi pogreška s obje strane da se to ne učini.

“Ista se stvar dogodila s Cristianom. Real Madrid je ostao bez Lige prvaka, a Cristiano bez Ballon d’Or.”

Real se vratio na pobjedničke staze bez Ronalda u sezoni 2019.-2020. kada su ponovno osvojili naslov u Ligi, ali obrana te nagrade pokazala se teškom, s više bodova izgubljenih u posljednjem susretu protiv Osasune.

Zinedine Zidane postavio je pitanje zašto je ta utakmica, koja je odigrana usred snježne oluje u Španjolskoj, dopušteno da se odigra na zaleđenom terenu.

Čelnici La Lige također su se suočili s kritikama jer su dopustili Realu da otputuje u Pamplonu, ali Valdano vjeruje prodaja dresova za djecu da se brojke krivaca usmjeravaju u krivom smjeru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *