dres za djecu Ali Jesus se pokazao dostojnim

dres za djecu Ali Jesus se pokazao dostojnim zamjenikom i sada je izravno uključen u 69 golova u svojih 75 startova za klub, zabio je 53 i asistirao za 16.

“Moram pokušati zabiti svaki put, jer naravno imamo Sergioa”, rekao je Brazilac nakon pobjede protiv Evertona.

“Sergio zabija svaku utakmicu, pa moram učiti od njega. Kad izađem na teren, moram zabiti.

“Uvijek je dobro započeti godinu pobjedom. Momčad je igrala jako dobro i jako sam sretan što sam postigao pogodak, ali dečki su danas igrali tako dobro.”

Jesusova brava sada znači da je postigao više golova u Premier ligi protiv Toffeesa nego bilo koji drugi protivnik, zabio je sedam puta u samo pet nastupa protiv njih.

Mislim da je to slučajnost što stalno zabijam djecji dresovi protiv Evertona!”, rekao je Jesus. “Sretan sam zbog pobjede, momčad je igrala tako dobro. Čuvali smo loptu, dodavali i stvarali šanse.”

jeftini nogometni dresovi Barca je bila uvjerena da

jeftini nogometni dresovi Barca je bila uvjerena da će postići kompromis posljednjeg dana prijelaznog roka, ali nije uspjela doći do brojke od 20 milijuna funti (25 milijuna dolara), što je možda uvjerilo City da proda.

Pep Guardiola sada će imati pet starijih središnjih braniča u svojoj momčadi nakon što je dodao Rubena Diasa iz Benfice za 62 milijuna funti (79 milijuna dolara) i Nathana Akea iz Bournemoutha za 40 milijuna funti (53 milijuna dolara), a Aymeric Laporte i John Stones također su igrači prve momčadi.

Ali s klubom koji je sezonu započeo s malom krizom s ozljedama i rasporedom ozbiljno zbijenim zbog pandemije Covid-19, klub bi radije imao više brojeva u obrani nego prihvatio Barcinu ponudu.

Garcia se smatra pouzdanim članom dresovi za djecu momčadi i ne očekuje se da će izazvati probleme unatoč frustracijama zbog mogućnosti da dogovor propadne.

bellingham dres Dok je njihov glavni dug ostao isti,

bellingham dres Dok je njihov glavni dug ostao isti, neto dug kluba porastao je za 133% na 474 milijuna funti (618 milijuna dolara). Podrazumijeva se da je drastičan porast te brojke posljedica pada novčanih prihoda zbog pandemije koronavirusa i novca potrošenog na transfere igrača.

Woodward je rekao: “Naš fokus ostaje na zaštiti zdravlja naših kolega, obožavatelja i zajednice dok se prilagođavamo značajnim ekonomskim posljedicama pandemije.

“Unutar tog konteksta, naš glavni prioritet je vratiti navijače na stadion sigurno i što je prije moguće.”

United je u ljetnom prijelaznom roku potpisao ugovor s Donnyjem van de Beekom, Alexom Tellesom, Edinsonom Cavanijem, Facundom Pellistrijem i Amadom Diallom, za što klub kaže da je pridonijelo povećanju duga.

Woodward je dodao: “Na terenu smo ojačali jeftini dresovi momčad tijekom ljeta i ostajemo predani našem cilju osvajanja trofeja, igranja zabavnog, napadačkog nogometa s mješavinom diplomiranih akademija i visokokvalitetnih novaka, dok pažljivo upravljamo našim resursima zaštititi dugoročnu otpornost kluba.”

dresovi sa imenom “Konkurencija je zdrava,” nastavio

dresovi sa imenom “Konkurencija je zdrava,” nastavio je Saha. “Potencijal za naporniji rad ne postoji jer nema vizualnih izazivača. Ovi dečki ne mogu vidjeti nikoga tko bi ih stavio na tribine.

“Mislim da su bili u pravu što su pustili igrače da odu (Lukaku i Sanchez). Definitivno, da su izrazili da ne žele ostati tamo, morate shvatiti da se ne radi samo o ekonomiji, već o upravljanju ljudima, i ako oni dečki ne žele biti tamo nije u redu za duh gdje pokušavaju izgraditi nešto novo.

“Ovo je stvarno teško jer ti igrači nisu mali igrači. Bili su vrlo korisni igrači pa mislim da su u pravu u svojoj stvarnoj odluci da dobiju potez koji su željeli i sretni su, ali sadašnja situacija je očito da treba zamijeniti one dečki, morate imati zamjene za konkurenciju.

“Morate imati zamjene jer želimo zabijati nogometni dresovi golove. Igrači koje trenutno imamo, mogli ste vidjeti da realno mogu zabiti 10 do 15 golova, ali je li to dovoljno?”