dječji dresovi ako većina poteza nije uspjela, dovođenje

dječji dresovi ako većina poteza nije uspjela, dovođenje Angela Di Marije, Andera Herrere, Lukea Shawa, Daleyja Blinda, Marcosa Roja i Radamela Falcaa u to je vrijeme izgledalo kao punokrvni pokušaj preuređivanja ostarjele momčadi s obećavajućim mladima i igračima koji je imao iskustvo na najvišoj razini. Od tada su Unitedove transferne kampanje previše obećavale, a nedovoljno.

Klub se našao s menadžerom koji ima pozitivan zamah i pristojnu podršku navijača, što je rijetka kvaliteta pod vodstvom Glazera. Jasno je da postoje temeljni problemi s momčadi, ali čini se da je Solskjaer barem svjestan nedostataka i radi na poboljšanju ih.

Ako Woodward želi kapitalizirati, svima je očito da klub ne može izaći kroz prozor praznih ruku. Plasman među prva četiri na kraju sezone nije baš neophodan, ali bi puno olakšao život djeciji dresovi svima koji su uključeni.

Jednako tako, Unitedov odbor za transfere može odlučiti da obećanje Masona Greenwooda znači da je transfer sada manje hitan. On može pružiti potporu, ili čak zamijeniti Anthonyja Martiala ako nastavi napredovati svojom trenutnom brzinom.