dres modric za djecu Drugi pogodak Real Madrida protiv

dres modric za djecu Drugi pogodak Real Madrida protiv Bayern Münchena u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka bio je gol što ako je: Što ako je Manuel Neuer bio na golu umjesto Svena Ulreicha? Što da je David Alaba bio spreman za početak umjesto Rafinhe? Što ako je Jerome Boateng uspio ostati na terenu?

I onda kasnije, kada je Bayern nastavio propuštati sjajne prilike pred golom: Što ako Arjen Robben ne ode ozlijeđen? Što da je Sandro Wagner mogao ući s klupe? Što ako je Corentin Tolisso dostupan? Što ako bi Arturo Vidal i Kingsley Coman mogli nastupiti u obje noge?

Što ako je 2017.-18. godina ozljeda koštala Bayern München Lige prvaka?

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
S tako opsežnim popisom žrtava, momčad Juppa Heynckesa uvijek je bila suočena s teškom borbom za dobivanje bilo čega iz prve utakmice u Münchenu. Primoran započeti s 35-godišnjim Franckom Riberyjem i 34-godišnjim Robbenom zbog stalne odsutnosti sjajnog mladog krila Kingsleyja Comana, Bayern je već bio bez svoje omiljene napadačke postave.

Zatim je Robben zbog rane ozljede izdržao samo osam minuta prije nego što je bio prisiljen isključen. Thiago je ušao na njegovo mjesto, s Thomasom Mullerom koji je bio pomaknut u gol u nogometni dresovi za djecu prodaja nedostatku pravog vanjskog krila. Neuobičajeno, Thiago je bio traljav u posjedu, dok Muller nije uspio postići udarac s krila.