ronaldo dres za djecu “Tijekom sljedećih nekoliko tjedana

ronaldo dres za djecu “Tijekom sljedećih nekoliko tjedana, predstavnici Twittera sastat će se s Manchester Unitedom, Kick It Outom i svim drugim dionicima civilnog društva koji žele čuti o proaktivnom radu koji Twitter provodi na rješavanju rasističkog zlostavljanja na internetu prema određenim nogometašima u Ujedinjenom Kraljevstvu”, glasnogovornik Twittera rekao je za Sky Sports News.

“Uvijek smo održavali otvoren i zdrav dijalog s našim partnerima u ovom prostoru, ali znamo da moramo učiniti više kako bismo zaštitili naše korisnike. Rasističkom ponašanju nema mjesta na našoj platformi i mi ga oštro osuđujemo.

“S tim ciljem, veselimo se bliskoj suradnji s našim partnerima kako bismo zajedno razvili zajednička rješenja. U međuvremenu, što se tiče Twittera, nastavit ćemo proaktivno pratiti razgovor i poduzeti agresivne mjere kada sadržaj krši naša pravila.”

Twitter je prethodno pristao sastati se s Kick It Out kako bi razgovarali o tome kako se nositi s rasističkim zlostavljanjem nakon incidenta koji je uključivao napadača Chelseaja Tammyja Abrahama, koji je bio meta online nakon što je promašio u lutriji jedanaesteraca od Liverpoola u UEFA Superkupu.

Zamjenik izvršnog direktora PFA-a Bobby Barnes kaže da vjeruje da bi igrači uskoro mogli biti prisiljeni napustiti platformu i društvene medije općenito ako se zlostavljanje nastavi.

“Prema kraju prošle sezone, vidjeli smo dječji nogometni dresovi nekoliko incidenata koji su se vratili na teren, zbog čega smo očito bili jako zabrinuti”, rekao je Barnes za Sky Sports.