dresovi za decu juventus Sandro Tonali trebao

dresovi za decu juventus Sandro Tonali trebao bi zanemariti interes Manchester Cityja, Barcelone i Real Madrida da nastavi karijeru u vrhunskom klubu u Italiji, kaže njegov agent.

Devetnaestogodišnjak se smatra jednim od najperspektivnijih talenata u svojoj zemlji i već je povezivan s momčadima diljem Europe zbog svojih podviga u veznom redu Brescie. Divovi Serie A Juventus i Inter također su nestrpljivi potpisati Tonalija, koji je predsjednik Brescie Massimo Cellino je prošlog listopada objavio da vrijedi više od 300 milijuna eura.

Unatoč rastućem inozemnom interesu, Cellino je prošlog mjeseca rekao da bi radije da se talijanski reprezentativac pridruži drugoj talijanskoj momčadi jer je otvorio put za ljetni odlazak.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti iza sebe spor početak PSG-a glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho ‘ u Dortmundu?
Tonalijev predstavnik, Beppe Bozzo, dijeli Cellino mišljenje jer vjeruje da bi mu bilo bolje da se pridruži nekom od izazivača naslova u svojoj domovini umjesto da se preseli u drugu zemlju.

“Nedvojbeno postoje važni izgledi za nogometni dresovi dječji Sandra, u njegovim godinama malo tko ima priliku [prijeći u veliki klub]”, rekao je Bozzo za La Gazzetta dello Sport. “Bolje je da Sandro ostane u Italiji. Može se odmah etablirati u vrhunskom klubu i za Serie A bila bi šteta izgub