liverpool dresovi prodaja Budući da Rusija trenutačno

liverpool dresovi prodaja Budući da Rusija trenutačno ima sedam bodova, a Skandinavci četiri, tko god pobijedi u Stockholmu, napredovat će u Ligu A.

Švedska će se nadati da je Lindelof dostupan za okršaj, s Unitedovim čovjekom koji je postao važan član momčadi, a s 26 nastupa jedan je od iskusnijih igrača na strani.

Doista, nedavno je okrunjen kao igrač godine u svojoj zemlji – nagradu koju je 10 puta zaredom osvojio bivši napadač Uniteda Zlatan Ibrahimović do 2016. godine.

Branič je do sada igrao u sve tri utakmice svoje zemlje u Ligi nacija i bio je ključna figura u švedskoj utrci do četvrtfinala Svjetskog prvenstva.

Lindelof je propustio uvodnu utakmicu turnira zbog ozljede, ali je igrao u sljedeće četiri utakmice svoje zemlje u Rusiji.

Bivši čovjek Benfice također je postao stalni član momčadi Josea Mourinha. Započeo je u posljednjih šest natjecanja u svim natjecanjima i počinje uspostavljati uspostavljeno partnerstvo s kolegom srednjim braničem Chrisom Smallingom.

Kada se vrati s međunarodne dužnosti, fudbalski dresovi prodaja online Lindelof i njegovi suigrači iz Uniteda susreću se s Crystal Palaceom prije iznimno važnog susreta Lige prvaka protiv Young Boysa.