neymar dres prodaja On sebi još ne postavlja takve

neymar dres prodaja On sebi još ne postavlja takve ciljeve, a zvijezda Bluesa je sretna što radi s jednim od najboljih u poslu.

O Kaneu je rekao: ¡° za mene, on je ¡ť najveći napadač na svijetu. Stavio bih ga tamo gore.

¡° Razgovarao sam s [veznjakom Chelseaja i Engleske] Rossom Barkleyem neki dan i rekao sam da nikad nisam vidio finišera poput njega. Ross je govorio njega, Jermaina Defoea i svašta. Ali kada pogledate Harryja Kanea, ako on dobije priliku u kaznenom prostoru, devet puta od 10, to je ¡ť s golom. pa ću ići tamo, učiti od njega i nadam se biti poput njega. ¡±

Ako Abraham može učiti od Kanea i prenijeti te lekcije u vlastitu karijeru u Engleskoj, onda postoji svaka šansa da će biti uključen u sljedeće ljeto ¡ť s europskim prvenstvom.

¡° ¡ť je ogroman za mene i sve momke iz Engleske, ¡± rekao je, s polufinalom i finalom Eura 2020. koji će se održati na Wembleyu.

¡° ja ¡ť m igrač koji je odrastao gledajući poput Harryja Kanea i što odlazim s njima, to mi je čast. sada je ¡ť s sve o jeftini dresovi tome da ostanem u timu i radim dobro za svoj klub, i nadam se da ću ¡ť biti tamo 2020. ¡±