dječji dres ronaldo juventus UŠTEDITE! Silva šalje loptu u

dječji dres ronaldo juventus  UŠTEDITE! Silva šalje loptu u putanju Isca na rubu kaznenog prostora. On stvara prostor za udarac lijevom nogom, ali Patricio se svojim tijelom vraća iza njega i spašava.

41 minuta: Portugal daje sve od sebe da uspori tempo igre, što odgovara njihovom stilu, a ne žustrom ritmu kojim Španjolska igra u posljednjih 20 minuta.

39 minuta: GOTOVO! David Silva izvodi korner u kazneni prostor s lijevog boka, a Busquets se uzdiže najviše i glavom na gol. Međutim, njegov napor bezopasno prelazi preko letvice.

37 minuta: Ovo je Španjolska u svom najboljem izdanju. Imaju loptu na žici i s lakoćom manevriraju portugalskom obranom. Europski prvaci očajnički će čekati zvižduk za poluvrijeme.

35 minuta: ŠIROK! Španjolska je otvorila portugalsku obranu predivnim dodavanjem jednim dodirom na rub šesnaesterca. Albino smanjenje za Iniestu omogućuje veznjaku da pogodi prema golu, ali njegov pokušaj samo prođe pored stative.

34 minute: Trenutačno je sve Španjolska jer su utaboreni na polovici Portugala, vršeći veliki pritisak na svoju zadnju liniju. Ovo je veliki test za Santosove ljude da zadrže pribranost.

32 minute: Costin pogodak bio je njegov dresovi sa imenom prvi pogodak na gol na Svjetskom prvenstvu.