liverpool dresovi Odlazak Philippea Coutinha

liverpool dresovi Odlazak Philippea Coutinha u Barcelonu u siječnju 2018. promijenio je transferni pristup Liverpoola nabolje, kaže Pep Lijnders, a Redsi su svjesni da moraju početi zadržavati vrhunske talente kako bi se pridružili ¡° vrhunskoj europskoj ¡± kategoriji.

Zadržavanje ključnih ljudi na Merseysideu postalo je problem za teškaše Premier lige.

Coutinhova ¡ť odluka da ide u lov na san u Catalunya je došla na pozadini prethodnih poteza za voli Fernanda Torresa, Raheema Sterlinga i Luisa Suareza.

Članak se nastavlja u nastavku
Izbor urednika Messi može ostaviti spor start PSG-a iza sebe glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete Man Cityja postati ‘novi Sancho’ u Dortmundu?
Liverpool je znao da ne može dopustiti da takav talent nastavi kliziti kroz njihovu mrežu, uz svjestan napor da izbjegne ponavljanje na tržištu zapošljavanja što bi im u konačnici omogućilo da postanu pobjednici Lige prvaka i Premier lige.

Lijnders, koji radi kao pomoćnik menadžera dresovi prodaja Jurgena Kloppa na Anfieldu, rekao je za AD kako je Coutinhova ¡ť prodaja natjerala Liverpool da promijeni svoje načine: ¡° Da, to je bila svjesna strategij