dječji nogometni dresovi Prvenstvena utakmica NWSL-a zakazana

dječji nogometni dresovi Prvenstvena utakmica NWSL-a zakazana je za ovu subotu i obećava da će biti vrlo zabavan meč između Chicago Red Starsa ​​i Washington Spirita.

Obje su momčadi napredovale do izložbe u Louisvilleu nakon nevjerojatnih pobjeda na gostovanjima u polufinalu: Spirit je porazio OL Reign, a Chicago je pobijedio prvog nositelja Portland.

U posljednjoj epizodi All of US: The U.S. Women’s Soccer Show, GOAL razotkrio je staze kojima su oba tima putovala kako bi došla do pobjede za prvu NWSL titulu.

Članak se nastavlja u nastavku
Odabir urednika Messi može ostaviti spori početak PSG-a iza sebe s glavnom ulogom protiv Real Madrida ‘Vidjet će oni tko smo mi!’ – Cancelo, Dias, Bernardo i Ederson vraćaju se u rivalstvo Benfica-Sporting s Man Cityjem Promjena pozicije i razgovor s Rangnickom – Kako je Sancho pronašao svoju formu u Man Utd-u Jamie Bynoe-Gittens: Hoće li bivše čudesno dijete iz Man Cityja biti ‘novi Sancho .’ ‘u Dortmundu?
Ceste za Louisville
Spirit je izdržao burnu sezonu u kojoj je njihov trener dobio otkaz nakon optužbi za verbalno zlostavljanje i ružnu borbu oko javnog vlasništva, kao i oduzimanje u rujnu zbog kršenja protokola NWSL Covid-19.

Kako slušati All US: The U.S. Ženski nogometni izlog
Ali tim se udružio u nevjerojatnom napadu krajem sezone pod privremenim šefom Chrisom Wardom koji ih je doveo do neporaženosti u 11 mečeva.

Crvene zvezde su u međuvremenu prebrodile ključne ozljede U.S. zvijezde reprezentacije Alyssa Naeher i Julie Ertz stigle do finala.

Sarah Gorden odigrala je svaku minutu svake utakmice u obrani, dok je Morgan Gautraut bila snaga u središnjem veznom redu.

Mallory Pugh sastavila je zvjezdanu kampanju u kojoj je postala MVP finalistica, liverpool dres prodaja ali njezin status u finalu nije jasan nakon što je propustila polufinale zbog protokola Covid-19.