nogometni dresovi dječji Engleska naspram Švicarske uvijek

nogometni dresovi dječji Engleska naspram Švicarske uvijek je bila relativno dosadna stvar, a ne da se većina drugih prijateljskih utakmica razlikuje. Ljudi iz Gretha Southgatea činili su se sve samo nestrpljivi da prekinu niz od tri poraza i bili su posebno siromašni rano na stadionu King Power. Švicarci su prvo poluvrijeme završili s 65 posto posjeda, dok je Xherdan Shaqiri trebao otvoriti rezultat nakon što je stvorio jedan na jedan s Jackom Butlandom za sedam minuta.

Napori zvijezde Liverpoola mogli su pronaći samo vanjsku stranu vratnice, a to bi se pokazalo skupim promašajem gostiju. Engleska se probudila u drugom dijelu da bi Marcus Rashford ugurao jedini gol na utakmici nedugo nakon interval. Razumljivo zabrinut zbog uvodnih 45 minuta, Southgate je bio zadovoljan kako su Tri lava surađivala kako bi se pribrala. “Igrači su sigurno imali puno toga da kažu jedni drugima kad su prvi put ušli u svlačionicu”, rekao je za BBC 5 Uživo nakon utakmice. “Tada je bilo važno da smo riješili nekoliko problema s kojima su se suočavali i držali stvari mirnima. Kombinacija toga dvoje značila je da smo dobili dobar odgovor u drugom poluvremenu. “Isto tako, Danny Rose se ponosio povratkom od onoga što smatra da je mogao biti ponižavajući rezultat.” Mogli smo biti dva ili tri nula na poluvremenu “, rekao je.„ Sjajno je što svi možemo vikati jedni na druge i govoriti jedni drugima da se popravljamo kao što smo to i učinili. “Na kraju smo preko Mjeseca kako bismo održali čist list i vratili se na pobjedničke načine . “Razgovarali smo na poluvremenu i nismo bili zadovoljni kako igramo, ali smo nakon pauze preuzeli kontrolu i dobili gol.”

Budući da je to natjecanje koje je dovelo do malog uzbuđenja, navijači su bili prisiljeni pronaći vlastite izvore zabave tijekom formalnosti prije igre. Naravno, uredno je dostavljena kolekcija korisnika Twittera. Kako su se dvije nacije poredale na terenu da bi pjevajući svoje reprezentacije, navijači su primijetili da se Shaqiriju dogodilo nešto sasvim nesretno. Uparen je s dvije najviše maskote u skupini, obje koje su zapravo stajale iznad malog krila. Iako nema ništa loše u tome što je nizak rastom, izgledaju prilično smiješno. Provjerite to zajedno s onim što su obožavatelji imali o tome reći na Twitteru.

Jadni Xherdan. Njegova zdepasta građa definitivno je prednost liverpool dres prodaja njegovom stilu igranja, pa sumnjamo da je previše zabrinut zbog nekoliko djece koja su viša od njega.