nogometni dresovi komplet Manchester City je na ljeto potpisao ugovor s Nolitom

nogometni dresovi komplet Manchester City je na ljeto potpisao ugovor s Nolitom, a mogao je biti u redovima protiv ljudi Pepa Guardiole u Nou Campu kasnije ovog mjeseca.

Španjolski reprezentativac priznao je da je bio blizu pridruživanja divu La Lige na ljeto prije nego što je prešao u Manchester.

Nolito je predstavljao Barcelonu B od 2008. do 2011. godine, ali odlučio se protiv povratka u korist stadiona Etihad – i ponovnog susreta s Pepom Guardiolom, pod čijom je upravom upisao pet seniorskih nastupa za katalonsku stranu.

Rekao je

Mundo Deportivo

: “Bio sam prilično blizu (pridruživanju Barci), ali na kraju sam odlučio otići u City. Mislim da je to bila najbolja odluka za mene i moju obitelj. Sretan sam što igram za City.
Tri sam veličanstvene godine živio u Vigu, najbolje u svojoj karijeri, i jako sam zadovoljan kako mi stvari stoje u Manchesteru. To je projekt kojem sam želio biti dio, a koji je započeo vrlo dobro i nadam se da će dobro završiti. Život dresovi klubova se mijenja nabolje i ne mogu se požaliti. “