Marcus Rashford vjeruje da će im sličan dječji dresovi za nogomet

Marcus Rashford vjeruje da će im sličan dječji dresovi za nogomet početak kao i onaj Manchester Uniteda koji je zaposlen protiv Liverpoola, pomoći još boljem protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu.

Napadač će se nadati da će biti uključen od starta u nedjelju, nakon što je usred tjedna ostao neiskorišteni sub u 4-1 kolu Fenerbahčea.

To će mu biti prvo iskustvo igranja u gostima kod Chelseaja za prvu momčad, a engleski je internacionalac uvjeren da će lekcije naučene u gušenju moćnog napada Liverpoola biti ključne ako Junajted postigne trijumf u starom domu Josea Mourinha.

“Nikad ne znate kako će izgledati igra dok ne izađete vani, ali mislim da je važno da uđemo u igru ​​i počnemo brzo”, rekao je Rashford za.

“To smo napravili protiv Liverpoola – upadali smo u njihova lica i pokazali da nas neće gurati i da tamo trebamo ići sa sličnim stavom. Što su veće igre, to su nam bolje.

Marcus Rashford sukobio se s Liverpoolovim Countinhom.
“Moramo ih pokušati šutjeti i dres barcelona za djecu pružiti sebi slobodu da igraju. Ali to je teško učiniti, pogotovo izvan kuće, tako da moramo imati isti mentalitet i način razmišljanja kao i na Anfieldu.

“U ovim igrama ima puno veze s jednim-v-one i, ako ti bude bolje od protivnika, možda ti bolje igra; to bi mogla biti situacija u nedjelju, tako da mislim da moramo naporno radite pojedinačno i zajedno kako biste postigli rezultat. ”

Chelsea leži dva boda ispred Uniteda nakon osam ligaških utakmica, a Rashford inzistira da bi pobjeda u glavnom gradu mogla postaviti snažan pokazatelj za ostatak kampanje.