Nogometni dresovi za djecu kolo od 16 kako bi došli

Golman Kolumbije David Ospina i dalje misli da je njegova momčad trebala učiniti bolje od četvrtfinalnog izlaza za Brazil na Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

Nakon što su se probili kroz grupne faze i Nogometni dresovi za djecu kolo od 16 kako bi došli do posljednjih osam po prvi put u svojoj povijesti, los Cafeteros su bili rangirani kao tamni konj za trofej, ali su pretrpjeli poraz od 2-1 domaćina turnira u Fortalezi. Momčad Joséa Pékermana imat će svoju prvu pukotinu na osveti na ovogodišnjoj Copi Américi u Čileu, nakon što su se zajedno s Brazilom i Grupom C zajedno s Peruom i Venezuelom povukli zajedno s Brazilom. Ospina je za The Guardian izjavila: “Bili smo jako zadovoljni kako je prošlo Svjetsko prvenstvo, ali u isto vrijeme, s igračima koje smo imali, osjetili smo da smo mogli ići malo dalje. Bilo je frustrirajuće izgubiti od Brazila. Ali, naravno, bili smo ponosni i očito sretni sa svim vratima koja su nam se nakon toga otvorila. ”

Čile je napredovala kroz skupinu koja je uključivala aktualne prvake Španjolsku, koju su pobijedili na 2: 0 u Maracanãu, ali su izašli u Brazilu na zadnjoj 16. etapi.

Alexis je Dječji nogometni dresovi otkazao otvarača Davida Luiza kako bi prisilio utakmicu na izvođenje jedanaesteraca, ali Brazil je izvukao 3-2 pobjednika i napredovao u četvrtfinale. Alexis je na službenim stranicama Arsenala rekao: “Uvijek ću se osjećati utučenim zbog tog gubitka protiv Brazila. Dobro se sjećam te igre i još uvijek nisam zaboravio da smo u posljednjoj minuti igre [kroz Mauricio Pinilla] pogodili post. Mogli smo ući u sljedeći krug i taj osjećaj će ostati zauvijek sa mnom. Igranje protiv Brazila na stadionu Emiratesa čini me jako sretnom, a ja ću igrati kod kuće uz potporu svoje domaće publike. ništa poput igranja u vlastitom domu. “